Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on Sep 10, 2008 in Filosofie la minut | 4 comments

Nu suport…

Din categoria “Filosofie la minut”, sau “nu ştiu de ce m-am apucat de scris” (pentru că probabil voi şterge mai târziu această postare), câteva lucruri pe care nu le suport.

Atenţie! Dacă te simţi vizat, schimbă-te, dacă nu, simte-te!

Nu suport… persoanele care trag cu dinţii de o poziţie cât mai înaltă. Să ştii să pierzi îţi asigură şanse foarte mari să câştigi pe viitor!
Nu suport… persoanele care se cred mai mature sau superioare faţă de cei din jur şi se comportă ca atare. Nu uita, şi tu ai fost aşa!
Nu suport… persoanele care cerşesc comment-uri pe adresa de Hi5. Nu ai să atragi mai multe fete dacă ai 1000 de comenturi la poze, cel puţin nu pe cele de calitate!
Nu suport… persoanele sau grupurile de persoane care îşi fac singure rating la site sau semnează de 100 de ori ca anonim numai pentru a avea cu ce se mândri. Staţi calmi, şi aşa nu prea vă vizitează lumea.
Nu suport… persoanele care nu acceptă critici. Stai calm, nu eşti perfect! Şi dacă te critic, te critic pentru că trăiesc într-o ţară liberă. Astupă-ţi urechile, nu îmi băga mie pumnul în gură.
Nu suport… persoanele care mă bârfesc. Şi ştiu că sunt multe… Dacă nu vă răspund cu aceeaşi monedă, asta nu înseamnă că nu ştiu ce faceţi.
Nu suport… persoanele care vor mereu sa cadă în picioare, trecând peste cadavrele celorlalţi. Mai bine hai sa ne scoatem singuri bârna din ochiul nostru, decât să ne legăm la paiul celorlalţi.
Nu suport… persoanele care nu greşesc niciodată. Eşti om şi sigur greşeşti. Fii mai atent şi ai să îţi vezi şi greşelile tale!
Nu suport… persoanele care se cred atotştiutoare. De geaba ştii teoretic dacă practic nu eşti în stare de nimic!
Nu suport… persoanele care mă văd greşind, şi în loc să îmi spună prieteneşte, şi să mă ajute să mă schimb, duc vorba prin popor, eu fiind ultimul care află. Ai ceva de spus, spune în faţă! Promit să nu muşc!
Nu suport… persoanele care nu-şi mai încap în piele de fitze. Nu eşti cineva dacă ai fitze, ci mai degrabă eşti dacă n-ai. Şi apropo, eu nu am fitze, ci uneori sunt prea obosit să mai văd şi pe altcineva.
Nu suport… persoanele care nu fac, dar nici pe alţii nu lasă. Dacă erai deştept, făceai când era rândul tău. Dacă erai şi mai deştept, nu ţi-ar fi trecut niciodată rândul.
Nu suport… persoanele care poartă numai haine de firmă, şi vor să fie respectate pentru asta. Nu haina face pe om! Şi mai degrabă ai investi banii în ceva care nu trece odată cu schimbarea trend-ului.
Şi nu în ultimul rând, nu suport… persoanele care vor citi acest post, şi în loc să înţeleagă că le vreau binele, vor înţelege o declaraţie de război. Chiar nu-mi pasă ce crezi, însă eu doar vreau să îţi spun ce nu îmi place la tine, nu că nu îmi place de tine.

4 Comments

  1. interesant postul tau. Dar te-ai gandit vreodata ca exista o lista la fel de mare pe care oamenii o au cu privire la tine?
    Te-ai gandit vreodata ca vazutul barnei ni se aplica tuturor?
    Si inca ceva, ai 21 de ani, esti tanar, da-o incolo de critica si traieste viata amigos!

  2. Normal că îmi văd bârna din ochiul meu. Nimeni nu e perfect. Am şi eu anumite lucruri care mă fac insuportabil, dar nu alea de sus.

  3. inevitabil, listele astea sunt in mintea noastra, mai mult sau mai putin elaborate decat cea de sus; diferenta o face tocmai ce ai facut tu .. adica sa spui:) bravo, asta e un fel de apel la STOP in a mai purta atatea masti , eventual de firma, ca da bine. mai stiti..cine sunteti ?:)

  4. Insuportabil de suportabil ..fara pereche :)

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *