Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Tu despre mine

Mihai Crangasu: O personalitate complicata si interesanta.

Georgiana Maftei: Un copil cu suflet frumos, cu ochi patrunzatori, cu calitati si defecte, dar care stie sa isi puna in valoare ce are mai bun si mai frumos.

Naomi Macaru: Un baiat care stie ce vrea, very smart, sensibil, foarte sociabil…. Arati bine.

Loredana Enache: Esti de treaba, diferit de majoritate, si pari credincios…

Elica Iosub: Cateodata prea ingandurat iar probabil asta nu te lasa se observi unele lucruri din jur care ar putea fi frumoase… Asta inseamna ca iti vezi de viata ta iar restul nu mai conteaza?

Catalina Coroama: Pui suflet in ceea ce faci, si nu ti place sa te implici in lucruri care nu au o finalitate. Esti de treaba, descurcaret, cu simtul umorului.

Daniel Anichitoaie: Plin de viata.

Madalina Teiosanu: Ai suflet mare.

Nelia Bodor: Cred ca sub ”masca” de om dur se ascunde o persoana sensibila. Esti puternic. Imi place sa cred ca stii ce vrei.

Laura Cojocariu: Un baiat care stie sa te scoata din incurcatura.

Raluca Ionescu: Edvin e diferit de mine prin faptul ca este baiat. Dar nu orice fel de baiat. Este un baiat care analizeaza inainte de a raspunde. Care imparte mister printre prietenii sai. Caruia ii place sa imi povesteasca despre ce face el la medicina. Edvin este Edvin. Daca vrei sa afli mai mult, fa-ti timp si cunoaste-l . N-ai ce sa pierzi si nici nu musca!

Delia Floroiu: Intr-un cuvant… Einstein

Vadim Donescu: In cateva cuvinte destul de indraznet.

Ioana Bolea: Edvin e un tip de treaba. Daca ai bafta sa iti fie prieten de gasca poti sa iti iei adio de la plictiseala si tot ce tine de ea. E…inteligent. Daca ai nevoie de replici gasesti la el intotdeauna. Daca ai apucat sa-l superi… adio… E un bun prieten. Daca ai nevoie de sfaturi bune, el e “biblioteca”.

Amalia Girbea: Nu pot sa zic ca este complicat pentru ca eu sunt mai complicata decat de complicat este el… Incerc sa nu fiu filozofica… Ci pur si simplu zic ca lumea fara Edvin n-ar mai fi lume! E deschis sezonu de ras anul asta pt mine… Fara Edvin… lumea… nu ar fi ce este acum… si eu ii duc lipsa la mii de kilometri departare!

Diana Sarpe: Edvin e cu siguranta mult mai mult decat poti vedea tu… E ca si cum ai vedea un iceberg, stiind ca de fapt partea cea mai “interesanta” e cea care nu se poate vedea.

Mihaela Mariutanu: E interesant…parca incep sa te cunosc putin si imi place ceea ca gasesc…Pari sa ai multe de oferit pentru altii si sper ca cei p care ii poti ajuta…s t descopere la timp! Faci multe chestii faine…Si o sa imi amintesc mereu la c banca ai cardul:))) si altele:)) Sa fii tu in continuare! Domnul cu tine!

Danniel Ababei: Am observat, cat de frumos te-au descris persoanele de mai sus. Te-au descris frumos, cu calitati, defecte, astea fiecare le are. Imi place blogul tau,imi place ce scrii…am sa mai vizitez blogul, pana te voi cunoaste.

Emanuel: O carte pe care o poti citi….la orice ora….

Crina Chiriac: Un amestec de placut, dragutz si interesant

Te astept sa iti spui si tu parerea.