Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

F.A.Q.

Frequently Asked Questions (F.A.Q.) se traduce în româneşte prin Întrebări Frecvente şi de multe ori au scopul de a rezuma un manual de instrucţiuni. Pe acest site au doar rolul de a mă descrie într-un mod cât mai concis. Dacă ai şi tu întrebări, contacteaza-ma folosind formularul de mai jos, si iti voi raspunde in cel mai scurt timp.

1. Cine eşti?
O întrebare simplă care însă poate oferi o infinitate de răspunsuri. Oficial, sunt Edvin Şova.

2. Câţi ani ai?
Nu ştiu când vei citi asta, aşa că mai bine îţi spun ziua mea de naştere: 6 mai 1987. Acum, când scriu, am 21.

3. La ce eşti student?
La Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF “Gr. T. Popa” din Iaşi.

4. De ce ti-ai facut acest blog?
La inceput, era pentru a imi publica pozele, apoi pentru a incerca sa imi exersez scrisul povestin anumite intamplari din viata mea. Acum insa m-am decis sa imi trec pe hartia electronica si gandurile si sentimentele referitoare la anumite subiecte.

5. De ce ai facut acest lucru?
Pentru ca simt nevoia sa ma justific. Unii dintre cei care nu ma cunosc, ma considera un ciudat. Poate ca sunt, poate ca nu sunt, nici macar eu nu stiu. De aceea imi scriu gandurile, pentru a-mi justifica actiunile in fata mea si in fata celorlalti care nu ma cunosc.

6. Care este culoarea ta preferata?

Albastru, in mod categoric. Acel albastru care este in acelasi timp si accesibil tuturor dar si plin de intelesuri ascunse. Spre exemplu, albastrul unui lac. El este reflectia simplista a lucrurilorcaflate in interiorul lui.

7. Am inteles ca ai fost vegetarian? De ce? A fost usor?

Vegetarianismul a fost pentru mine un exercitiu de vointa, nu neaparat un principiu de viata. Am renuntat la inceputul anului III universitar la carne, si mi-am propus ca pentru un an sa nu o mai consum de loc, si am reusit. Am fost vegetarian, nu vegan, si asta pentru ca imi plac foarte mult produsele lactate. Si da, a fost usor, pentru ca imi gatesc singur.

8. Care e masia ta preferata?

Masina mea preferata este masina care consuma putin, este ieftina de intretinut, si te duce la destinatie intr-un timp util.